Om ervoor te zorgen dat dit internetportaal correct werkt, slaan we soms kleine bestanden – zogenaamde cookies – op uw apparaat op. Dat is gebruikelijk bij de meeste grote websites.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een webportaal wordt achtergelaten op uw computer, tablet of smartphone. Het portaal kan zo bepaalde invoer en instellingen (bijvoorbeeld aanmeldingsgegevens, taal, tekengrootte en andere weergavevoorkeuren) gedurende een bepaalde periode “noteren” zodat u die niet bij elk volgende bezoek en bij het navigeren door het portaal opnieuw hoeft uit te voeren.

Hoe gebruiken wij cookies?

Op onze pagina’s gebruiken wij cookies voor het opslaan van

  • Uw sessiestatus
  • De door u geselecteerde taal
  • Uw keuze voor (of tegen) het gebruik van cookies op dit portaal.

Het accepteren van cookies is niet per se verplicht voor het gebruik van dit portaal, maar maakt het navigeren wel aangenamer. U kunt cookies blokkeren of verwijderen, maar dat kan sommige functies van dit portaal negatief beïnvloeden.

De met behulp van cookies verkregen informatie wordt niet gebruikt om u te identificeren en de gegevens staan volledig onder ons beheer. De cookies dienen geen ander doel dan de hier genoemde.

Beheer van cookies

U kunt cookies naar wens beheren en/of verwijderen. Hoe u dat doet, ziet u hier: aboutcookies.org. U kunt alle op uw computer opgeslagen cookies verwijderen en kunt de meeste browsers zo instellen dat het opslaan van cookies wordt voorkomen. U moet dan mogelijk wel bij ieder bezoek aan een pagina enkele instellingen handmatig uitvoeren en er rekening mee houden dat bepaalde functies worden beperkt.