Meer dan 10.000 gebruikers vertrouwen dagelijks op de resultaten die worden verwerkt en verdeeld door lisa.lims. Al meer dan 26 jaar wordt lisa.lims ingezet in veel verschillende industriën in zowel kwaliteitscontrole laboratoria als in R&D georiënteerde laboratoria.

Graag informeren wij u op 26 Maart in Den Bosch  op onze stand op de LabAutomation 2019 over de mogelijkheden die wij u bieden. Wij bieden u een betaalbare oplossing die snel en eenvoudig is te realiseren.

 

Wilt u meer informatie over onze stand? Stuur ons een bericht:

Uw Nam (benodigd)

Uw email adres (benodigd)

contact

Captcha

captcha

Privacyverklaring

De persoonsgegevens die u in het kader van dit contactverzoek aan ons verstrekt, worden alleen gebruikt om uw vraag te beantwoorden of contact met u op te nemen en voor de daarbij behorende technische administratie. Overdracht aan derden vindt niet plaats. U hebt te allen tijde het recht informatie op te vragen over de gegevens die over uw persoon zijn opgeslagen en deze gegevens eventueel te laten corrigeren, blokkeren of verwijderen. Meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens vindt u onder Privacyverklaring op deze website.

Ik accepteer.