Met lisa.lims Mobile Data hebt u lisa.lims precies daar waar u uw LIMS nodig hebt. Snel toegang tot informatie? Veilig gegevens invoeren? Of het nu ter plaatse is bij de bemonstering of in het laboratorium bij het invoeren van meetwaarden – lisa.lims op uw tablet of smartphone kan exact aan uw behoeften worden aangepast. U wijst rechten toe en bepaalt de omvang van de gebruikersinterface, waarbij u zich kunt beperken tot het minimaal noodzakelijke of alle beschikbare functies kunt gebruiken – gewoon wat u nodig hebt voor uw dagelijkse werkzaamheden in het laboratorium. Platformonafhankelijk dankzij HTML 5.

De gegevensuitwisseling verloopt bidirectioneel en de vele extra’s maken het werken met lisa.lims Mobile Data een plezier. Voeg eenvoudig foto’s toe aan uw monsters. Gebruik de streepjescodescanner! Neem afscheid van dubbele invoer, papierchaos en eindeloos papierwerk! Als u wilt, kunt u zelfs uw opdrachtgevers tijdig op de hoogte houden via het webportal. Wij hebben de context al samengevat. Zodat u tijd en geld bespaart en gewoon veilig mobiel kunt werken.

lisa.lims Mobile Data – de voordelen in één oogopslag:

  • Platformonafhankelijk
  • Individueel configureerbaar
  • Intuïtieve bediening
  • Snelle invoer van gegevens
  • Vermijden van overdrachtsfouten en dubbele invoer
  • Protocollen papierloos bewerken
  • Status van monsters en controlesystemen in één oogopslag
  • In combinatie met het lisa.lims-webportal transparant voor opdrachtgevers
  • Gegevens online en offline beschikbaar
  • Methoden uit lisa.lims zijn mobiel beschikbaar

Hier vindt u meer informatie…