Het verwerken van monsters vormt de hoofdtaak van elk laboratorium. Hieraan zijn veel logistieke processen verbonden die op het eerste gezicht weinig met de verwerking van monsters te maken hebben.

Precies deze processen analyseerde t&p voor verschillende klanten uit diverse sectoren. In nauwe samenwerking met gebruikers en lab-managers resulteerde dit in de ontwikkeling van een aantal nuttige uitbreidingen. Modules die u afzonderlijk of als geïntegreerde oplossing kunt inzetten om het volledige materiaalbeheer in uw lab te stroomlijnen.

Aanschaf en beheer van materialen, documentatie over het gebruik van chemicaliën, beheer van testapparatuur en de logistieke afhandeling; lisa.lims dekt alle logistieke processen. De gedigitaliseerde documentatie in lisa.lims elimineert het tijdrovende onderhoud van en naar verschillende gegevensbronnen. Informatie wordt in oogopslag weergegeven en de uitgebreide zoekopties zijn gebruikersvriendelijk.

Een Engelse brochure is tevens als download beschikbaar.

Wilt u verder op de hoogte blijven? Abonneer u via het contactformulier op onze nieuwbrief.