ook wij hadden een aantal dagen nodig om ons bedrijf aan te passen aan de veranderde omstandigheden. In de tussentijd bleven wij wel met de gebruikelijke snelheid, klantgerichtheid en zorgvuldigheid doorwerken. De eerste tien werkdagen in het thuis werken zijn nu voorbij en wat kunnen wij u melden over de situatie nu? Alle t&p medewerkers zijn gewend geraakt aan het thuis werken. Veel collega’s die direct in contact staan met onze klanten melden dat ook de meeste van u vertrouwd zijn geraakt met de nieuwe werksituatie en hun bedrijfsactiviteiten zo normaal mogelijk trachten voort te zetten. Afspraken en demo’s vinden steeds vaker online plaats. Hierdoor kunnen wij bestaande projecten blijven voortzetten en zijn wij in staat het persoonlijk contact met u blijven onderhouden.  

Wij wensen dat u en uw naasten en uw bedrijf de komende periode ongeschonden doorkomt. Zorg voor elkaar en blijf gezond! 

Het t&p- management