Je zou het niet direct denken maar veel laboratoria besteden veel tijd aan logistieke processen.

Wat te denken van material management van samples. Of de opslag van chemicaliën, reagentia en overige ondersteunende materialen. Maar ook de tijd die gemoeid is met de taak- en capaciteitsplanning van uw laboratorium om maar enkele voorbeelden te noemen.

Allemaal noodzakelijke logistieke activiteiten maar waarvan de afhandeling, helaas maar al te vaak, te veel tijd vergen. Niet echt smart dus.

Smart-logistics

lisa.lims staat klaar om de gehele logistieke keten van uw laboratorium te  optimaliseren en de gehele administratieve rompslomp van u over te nemen.

De basisconfiguratie omvat het gehele material management van samples door het hele laboratoriumproces heen. Van aanmelding van de samples tot en met de definitieve afhandeling ervan. lisa.lims biedt maximale transparantie en efficiëntie in de doorloop, planning en opslag van al uw samples.

De module chemicaliën en reagentia is meer dan opslag van chemicaliën alleen. Alle relevante informatie is goed doorzoekbaar en veiligheidsbladen of technische gegevens zijn overzichtelijk beschikbaar. lisa.lims biedt daarnaast de mogelijk om chemicaliën of materialen realtime te koppelen aan de sample-verwerking, de minimale voorraden te bepalen en vervolgens de inkoop en bestelling meteen te activeren.

Taak- en capaciteitsplanning binnen lisa.lims garanderen  een veilige tijds-, personeels- en apparatuursplanning met een financieel optimale benutting. Dit alles op basis van solide gegevens en feiten. Alleen zo voorkomt u kostbare overbelasting of onderbelasting van uw capaciteit.

lisa.lims bespaart dus tijd. Tijd die u kunt besteden aan de uitvoering van complexere taken die creatief denkwerk vereisen. Activiteiten waarmee uw laboratorium zich onderscheiden kan. Al met al, smart-logistics in optima forma.

lisa.lims

De modulaire opbouw van lisa.lims biedt u zekerheid voor doorgroei in de toekomst en garandeert dat u nu niet betaald voor functionaliteit die u toch niet gebruikt. Want vergeet niet: LIMS functionaliteit die u nu niet gebruikt, is altijd te duur betaald!